4.7.2022

Yllätyslaatikoiden saldoja

Ajattelin taas uutta projektia, johon ottaisin mukaan vain eri yllätyslaatikoista tulleita tuotteita. Sitä ennen päätin kuitenkin katsastaa niiden tilanteen, joten uutta projektia en vielä tässä esittele. Olen viimeksi tehnyt tällaisen yllärituotteiden läpikäynnin viime vuoden heinäkuussa joidenkin laatikoiden osalta. 


Siinä on suurin piirtein kaikki jemmoistani nyt noin kesäkuun puolessa välissä löytyneet eri boxeista tulleet tuotteet. Paljon on tavaraa, sitä on siis tuolla allakin, joten eivät näy. Kasasta puuttuu joitain tuotteita, mutta siinä ovat mukana mm. muutamat huulituotteet, jotka päätin vihdoin raaskia heittää pois. Kuvassa ei ole mitään limited edition -laatikoiden tuotteita, vaikka niitä olen tilaillutkin näistä samaisista paikoista. Boxycharmin tuotteet esittelin syyskuussa 2020 ja niiden tilanteen esittelen jälleen vasta sitten, kun niistä aloittamani projekti on ohitse. Luulen, että se tapahtuu 1-2 kuukauden sisällä. Lookfantastic Beauty Boxin tuotteet esittelen sen jälkeen, kun olen saanut uuden heinäkuun boksin. Tässä postauksessa käyn läpi siis Ipsy Bagin, Jolie-, Liv-, Bette-, Goodie- sekä Glossyboxin jäljellä olevat tuotteet. Mainitsen vielä, että ylläolevan kuvan päällimmäisenä näkyy Sally Hansenin kynsilakkaduo, jonka olen itse ostanut. Bette Boxista tuli aikoinaan samanlainen duo erivärisenä, joten tietenkin menin sekaisin.. Huomasin vasta nyt, joten tällä mennään.

Aloitetaan Ipsy Glam Bagin tuotteista, joka on tullut minulle ajalla 05/2017-07/2018, oi niitä aikoja. Oli kiva boxi, vaikka yleensä pieniä tuotteita tulikin. Viime vuoden heinäkuussa tuotteita oli jäljellä kahdeksan:


Tällä hetkellä niitä on jäljellä seitsemän:


Huulituotteen heitin nyt pois. Lisäksi sinne on eksynyt tuo Benefitin Hoola -rasia, jossa ei siis ole enää Hoolaa, vaan johon olen pressannut edellisessä kuvassa näkyvän Elisabeth Mott POP! -luomivärin, koska se hajosi. Luulin säästäneeni alkuperäisen pakkauksen, mutta eipä löydy enää, joten taisin heittää sen roskiin. Eli toivon mukaan saisin juurikin tuon luomivärin näistä ainakin tänä vuonna käytettyä ja jotain siis lähtee mukaan uuteen projektiinkin.  

Jolie Box tuli minulla ajanjaksoilla 03-08/2017 ja 07/2018-09/2019. Olihan tämäkin nyt aivan upea boxi ja tilaisin vieläkin, jos voisi. Sen tuotteita oli viime heinäkuussa jäljellä yhdeksän kappaletta:


Nyt niitä on jäljellä kahdeksan:


Ainoastaan Patykan ihanan maskin olen käyttänyt. Punainen kynsilakka toivon mukaan hupenee lakkaprojektissani. Kulmakynäkin vain odottaa kiltisti vuoroaan, sen sävy vaikuttaa lupaavalta, mutta näiden muiden kanssa on vähän niin ja näin, erittäin satunnaista käyttöä. Meikkivoidetta tosin en ole vieläkään edes korkannut, mutta toivottavasti on pysynyt hyvänä.

Livbox tuli aikoinaan itselleni pätkissä eli välillä peruutin ja taas tilasin, mutta blogiin ovat päässeet ajanjakson 08-12/2016 boxit. Ja kyllä, Livboxin tuotteista on ainakin muutama rajauskynä sekä yksi kynsilakka vielä jäljellä. Bette Box tuli itselleni koko sen ilmestymisen ajan 01/2017-01/2020. Näiden laatikoiden tuotteet esittelin viimeksikin kimpassa ja niitä oli aikaisemmin jäljellä 27 kappaletta:


Laskin, että tuon jälkeen kahdeksan olisin näistä käyttänyt ja roskiin mennyt viisi. Neutrogenan (Livbox 05/2016) meikkivoide (josta olin ainakin puolet jo käyttänyt), Nivean After Shave (jota en muista käyttäneeni kertaakaan) sekä Schwarzkopfin hiussuihke (paljon käytetty) lähtivät jo aikaisemmin roskiin. Novexpertin kuorivan yövoiteen, ja Manna Kadarin Prime Time -voiteen heitin pois nyt näitä läpikäydessä. Niitä olin molempia käyttänyt myös melko paljon.

Nyt on jäljellä enää 14 kappaletta:


Lumenen meikkivoide on 22 in 2022 -projektissani mukana ja J. Mäen hoitoainetta käyttelen sheivaukseen harvakseltaan. Muut melkeinpä sitten vain tällä hetkellä lojuvat laatikoissani. Taistelin mielessäni, heitänkö myös nuo Paeset roskiin, mutta jätin vielä.   

Goodiebox tuli minulle 02/2020-01/2021 ja viimeksi tuotteita oli 21 kappaletta:


Nyt niitä on enää 11:


Täytyy sanoa, että loppujen lopuksi tämä on ollut erittäin hyvä boxi, koska suurin piirtein kaikki tuotteet tulevat käytettyä loppuun asti ja vieläpä ennemmin kuin myöhemmin. Näistä on parasta aikaa aktiivisessa käytössä neljä tuotetta, joten pian laatikossani roikkuu enää muutama juttu.

Viimeisenä vielä Glossybox, jonka tilasin ensimmäisen kerran 01/2019 ja siitä lähtien erittäin katkonaisesti useissa pienissä pätkissä. Viimeisin on tullut 03/2022. Näiden saldoja en ole aikaisemmin esitellytkään, mutta nyt tulee ja tuotteita on jäljellä monta:


Yhteensä löytyy vielä 64 tuotetta, mutta näistäkin onneksi on n. 10 aktiivisessa käytössä ja todella moni odottelee vuoroaan, joten pikku hiljaa tämäkin kasa kivasti pienenee. Onhan tuolla useampi aivan ihana tuote. 

Kaikkien boxien jäljellä olevista tuotteista moni pääsee tulevaan projektiini mukaan eli yritän ottaa jokaisesta laatikosta edes jotain. Katsotaan, ehdinkö esitellä uuden projektini vai LF:n tuotteet seuraavana. Olen uudesta projektista taas niin innoissani, haluaisin jo aloittaa, joten voi olla, että sen esittely tulee ennen LF:n omaa. Aurinkoista viikon alkua!     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti