28.10.2018

Loppuneet tuotteet syyskuu 2018

Reissusta ollaan kotiuduttu jo noin viikko sitten. Matka meni todella hyvin, hauskaa oli ja kuuma. Nyt on kuitenkin vihdoin aika palata taas niihin tuttuihin ja turvallisiin arkirutiineihin. Blogissa päätin aloittaa roskista, koska kuunvaihdetta pukkaa, että saisin nämä syyskuiset heitettyä tieltä pois.



Aika ruhtinaallisestihan näitä taas loppui, ei sitä vaan siinä käytössä ikinä tajua. Muistutettakoon, että en esittele täällä hammastahnoja, deodorantteja tai käsisaippuoita muuta kuin siinä tapauksessa, että olen esitellyt ne täällä blogissa boxien mukana tai ostettaessa.


Oliv Hårvård Balsamspray
Tukholman ostos - tämä ei kauaa ehtinyt kaapeissa vanhentua, vaan tuli tiensä päähän todella nopeasti, koska tykkään tästä tuotteesta aivan valtavasti. Tulee siis selkeästi lotrailtua, mutta onneksi toinen on vielä jäljellä, joskin käytössä parasta aikaa ja hupenee kovaa vauhtia. Tämä vain tekee hiuksista hoidetumman oloiset ja sileät. Poistaa sähköisyyttä ja muutenkin hiuksia on tämän käytön jälkeen helpompi käsitellä. Olen käyttänyt sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. (5/5)

Schwarzkopf Poly Color Sävyteshampoo - 09 Extra Ljusblond
Tätä olen nyt käytellyt muutamia kertoja putkeen ja tuntuu sopivan hiuksilleni. Vähän menee kellertävään, mutta hopeashampoolla korjaantuu. (5/5)


Korres Olympus Tea 3 in 1 Cleansing Emulsion
Bette Box 07/2018 - ihanan tuoksuinen, mutta tämä ei kyllä todellakaan poistanut meikkiä kasvoilta. Meni alkuun hyvänä 2-vaiheen putsarina, ensin liinalla ja sitten tällä, joten siinä tilanteessa ei tämän huonoutta huomannut. Mutta kun yritän niiden liinojen käyttöä vähentää, joten kun tuli aika putsata ensin tällä ja sitten miselli- tai kasvovedellä, niin eihän tästä ollut yhtään mihinkään. Tuntui, ettei tämä ollut putsannut mitään. Oli siis todella iso pettymys. (1/5)

Etude House Baking Powder Pore Cleansing Foam
Ostospostaus - tämä oli vähän niin kuin kuorinta sisältämiensä hienojen palluroiden ansiosta, mutta silti putsari. Tykkäsin todella paljon, joskin en pystyisi kyllä talviaikaan säännöllisesti käyttämään ihon pintakuivuuden vuoksi. Kesällä tämä oli loistava ja piti ihon rasvoittumista hieman kurissa. (5/5)

Mádara Daily Defence Hoitava Nokkossuihke
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta 10.10. mennessä -projektissani - käytin tämän kasvoveden tapaan ja toimi siinä loistavasti. Oli myös ihanan raikas ja virkistävä. Suihkuttelin siis kasvoille ja pyyhin pumpulilla. Tämä tosin kului loppuun yllättävän nopeasti, toki pullokin oli vain 100 ml. (5/5)

The Body Shop Vitamin C Energising Face Spritz
Tämä on roikkunut kaapeissani kauan ja vihdoin sain käytettyä. Kesähelteillä otin tämän käyttöön Lumenen vastaavan loputtua (Arctic Spring Water Enriched Facial Mist), mutta ei tämä kyllä Lumenelle vertoja vetänyt. Aivan liian voimakas tuoksu, joten suihkuttelun kanssa täytyi olla varovainen ja lisäksi suutin tuossa pullossa oli huono. Tavaraa tuli aivan liikaa. Loput tuotteesta käytinkin kropalle kosteutta antamaan silloin, kun en jaksanut kroppavoidetta levitellä. (1/5)




TonyMoly I'm Real Brightening Lemon Mask Sheet
Ostospostaus - pitkästä aikaa innostuin jälleen näistä sheet maskeista ja ensimmäinen ajatus oli "kylmä!". Tämä oli todella märkä naamio, neste valui ihan leukoja pitkin, mutta pysyi kuitenkin hyvin ja oli helppo asetella. Tämä kosteutti, mutta sitä kirkastamisefektiä en huomannut. (4/5)

TonyMoly I'm Real Moisturizing Aloe Mask Sheet 
Ostospostaus - tämä oli myös märkä naamio, mutta ei ihan niin kuin edellinen, pysyi silti kasvoissa hyvin kiinni. Pidin tätä sen maksimin puoli tuntia ja kosteutti myös selvästi ihoa. Oli erittäin miellyttävä naamio. (5/5) 

Garnier Moisture + Comfort Tissue Mask
Riikan ostos - tässä naamiossa oli todella pienet silmäaukot, mutta tämä kyllä selvästi kosteutti ja rauhoitti sekä poisti kireyttä iholta. Ihan yhtä hyvä kuin se Garnierin sininen versio, mitä olen käyttänyt monta. (5/5)

Mitomo Elasticity Facial Essence Mask
Ostospostaus - todella ohut naamio, joten oli erittäin vaikea asetella, mutta loppujen lopuksi pysyi myös hyvin. Tämäkin oli erittäin märkä ja kosteuttava. (4/5) 

Mizon Enjoy Vital-Up Time Calming Mask
Tallinnan ostos - naamio oli todella paksu ja yllätys, yllätys märkä. Asettui kuitenkin kasvoille helposti ja pysyi hyvin kiinni. Tässä oli ihana tuoksu ja kosteutti todella hyvin, mutta ihon rauhoittumisesta en osaa tämän kohdalla sanoa mitään. (4/5) 

Wander Beauty Baggage Claim Gold Eye Masks
Boxycharm 08/2018 - nämä oli tyylikkään kultaiset silmänalusnaamiot. Nämä selvästi kosteuttivat silmänalusihoa vaikka olivat kuitenkin melko kuivan oloiset aseteltaessa. Silmäpusseihin eivät mielestäni vaikuttaneet, tosin käytin nämä illalla ja pussit ovat selkeimmillään aamuisin.. (3/5)



Clarins Instant Light Lip Perfecting Base
Kaupanpäällinen - tämä minimaalisen pieni 1 g pakkaus kesti itselläni ikuisuuden melkein päivittäisessä käytössä. Tämä on siis huulimeikin pohjustusvoide, mutta enpä itse ainakaan huomannut tekevän ihmeitä, joten tulipa kokeiltua enkä tule uudestaan hankkimaan. (1/5)  

Lumene Nordic Chic Pure Color Eyeshadow - 8 Before Sunrise/Ennen Auringonnousua
Bette Box 04/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tämän sävy oli heleän vaaleanpunainen ja tämä oli melkein päivittäisessä käytössä. Käyttelin sekä luomilla että kulmaa korostamaan highlighterin tavoin. Ihanaa saada tällainen irtonappi pois varastoista. (3/5)

TheBalm Sexy Mama Anti-Shine Translucent Powder
Muistaakseni joskus tilattu Cocopandalta, mukana 10 tuotetta 10.10. mennessä -projektissani - loistava puuteri, jota varmaan tulen joskus ostamaan uudestaankin. Tässä oli pieni sävy, joten vaikka "translucent" onkin, niin ei ollut sellaista valkoista puuteria, kuten ne yleensä ovat. Se tästä varmasti tekikin poikkeuksellisen mahtavan. Piti myös  kiiltelevän ihoni hyvin mattana. (5/5)

Isadora Natural Matt Oil-Free Foundation - 10 Matt Porcelain
Bette Box 11/2017, mukana 10 tuotetta 10.10. mennessä -projektissani - alkuun tykkäsin tästä paljon, mutta sitten voiteen paksuus alkoi jotenkin tökkimään. Sekoittamalla tätä toiseen meikkivoiteeseen sain kuitenkin todella toimivan kombinaation, joten sen avulla tästä tuli jälleen loistava voide. Piti ihon samettimaisen mattana ja sävykin oli täydellinen. Ihanaa kuitenkin saada yksi meikkivoide käytettyä. (4/5)


Pür The Complexion Authority X-Faux Lips Plumping Lip Exfoliator
Boxycharm 02/2018 - tämä huulikuorinta ei kyllä pullistanut huuliani ollenkaan. Lisäksi tämä ei tainnut tykätä olla kosteassa suihkussa (jossa tätä säilytin, että muistaisin edes joskus käyttää), koska loppua kohden tuoksu alkoi muistuttamaan maakellaria. Onneksi loppui. (0/5)

Lumene Nordic Chick Eyebrow Fixing Gel
Bette Box 05/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tämä väritön versio oli mielestäni parempi kuin se värillinen Lumenelta, joten jos vielä joskus tätä kulmageeliä ostan (yritän pärjätä ilman) niin ostan tämän. Pisti kyllä kulmakarvat ojennukseen ja oli todella helppokäyttöinen. (5/5)

Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator
Bette Box 02/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tämä kesti pienen ikuisuuden. Käytin peitevoiteen tapaan taputtelemalla silmänalusille ja minimaalisen pieni määrä tuotetta riitti. Jos yritti laittaa liikaa, alkoi tuote rullaamaan. Tämä kyllä kirkasti selvästi katsetta eikä korostanut juonteita, mutta ei se niitä kyllä pienentänytkään, vaikka sellaista tältä piti odottaa. Myöskään silmäpusseja tämä ei pienentänyt itsessään. (4/5)

Makeup Revolution The Viper Mascara With Bite - Black
Ostospostaus - jälleen yksi vanhimmasta päästä olevista maskaroistani tuli käytettyä. Tästähän lähti vielä väriäkin oikein hyvin, joskin se ei kestänyt kovin montaa viikkoa, ja tykkäsin. Teki ripsistä näyttävämmät, ei varissut eikä sotkenut. Harja oli sellainen loivasti käyrä, joten oli helppo levittääkin. (4/5)


Yves Rocher Pear & Cocoa Bath & Shower Gel
Ostospostaus - tämä oli siis vuoden 2016 kausituote ja hamstrasin näitä itselleni monta pulloa, mutta tämä oli nyt viimeinen laatuaan. Päätin vihdoin käyttää pois ennen uusien joulutuotteiden tuloa, joita suurella todennäköisyydellä jälleen täytyy tilata. Tämä suihkugeeli kuitenkin oli vain niin täydellinen, ihana tuoksu ja koostumus, joten toivottavasti samankaltainen olisi sieltä vielä tulossa. (5/5)

I Love Tropical Paradise Bath & Shower Gel
Keskisten ostos, mukana 10 tuotetta 10.10. mennessä -projektissani - ihanan raikas tuoksu ja mahtava koostumus tässäkin, mutta että alkaa ärsyttämään nämä isot pönikät. Kestävät liian kauan. Toisaalta onhan näissä I Love -suihkareissa hinta ja laatu kohdillaan siinä kokomielessä. (5/5)

Mádara Firming Antioxidant Body Oil
Ostospostaus - alkuun käyttelin tätä koko kropalle, mutta koska tämä ei imeytynyt tarpeeksi nopeasti, lopulta käyttelin vain säärilleni. Kuitenkin aivan superloistava tuote, jota voisin ihan vain niitä sääriä ajatellen ostaa lisää. En tiedä kiinteyttikö oikeasti, mutta ainakin sai sillä öljymäisyydellään sääret näyttämään paremmilta. Tuoksu oli todella mieto. (5/5)

Victoria's Secret Secret Crush Peony & Blossom Hydrating Body Lotion
USAn ostos - viimein päädyin käyttämään tämän, jostain syystä olen tätä pantannut, vaikka näitä VS:n tuotteita on Suomesta saanut jo kauan. USAssa käytiin siis loppuvuodesta 2015, mutta tämä voide oli edelleen ihan täydellistä. Nämä VS:n vartalovoiteet sopivat itselleni, kosteuttavat hyvin ja tuoksutkin on järjestään aina kohdillaan. Tämä oli myös ihana! (5/5)


Tilk! Love Me Bio Hand Cream
Jolie Box 09/2018 -  aivan huippu käsivoide kertakaikkisen raikkaalla tuoksulla. Itse voidekin vaikutti oikein tehokkaalta. Tämä täytyy pitää mielessä. (5/5)

Yves Rocher Mango Coriander Energising Hand Cream
Ostospostaus - mieto ja ihana mangon tuoksu, mutta itse käsivoide oli melkoisen ohutta ja mitäänsanomatonta. Tulipahan testattua, mutta en osta uudestaan. (2/5)

Sally Hansen Miracle Gel - 100 Top Coat
Livbox 02/2016 - tämän parinahan tuli Livboxista aikoinaan värillinen lakka, mutta sen käytin loppuun jo huhtikuussa. Käyttelin tätä päällyslakkana muille lakoille ja toimi todella hyvin, koska selkeästi pidensi lakan kestävyyttä ja antoi myös kiiltoa. (4/5)

Home Alone Milk & Honey Handwash
Keskisten ostos - todella miedon hunajan tuoksuinen käsienpesuaine. Pesi kädet joo, mutta tuoksu olisi saanut olla vähän voimakkaampi. Halpaakin oli, mutta en tule ostamaan uudestaan. (3/5)


Jordan Easy Reach Flosser
Livbox 11/2015, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - nämähän siis kestivät ikuisuuden. Kuten olen aikaisemminkin maininnut niin harvoin tuli hetkiä, että oikeasti kumpaakin päätä olisi tarvinnut, joten melkoista tuhlausta. Yritin nyt kuitenkin joka kerta käyttää molempia päitä ja tavallaan tehokäytin nämä pois kaapista hillumasta. (2/5)

Dermosil Salvia Kitchen Soap & Apple Body Lotion -näytteet
Molemmat tuotteet vaikuttivat erittäin raikkailta ja voisin ihan hyvin ostaakin, varsinkin tuon omenaisen kroppavoiteen. Se oli aivan ihana, mutta taitaa olla 'Limited edition', joten en tiedä ehdinkö junaan. (5/5)

Essence Brit-Tea Lip Balm
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta 10.10. mennessä -projektissani - hyvä huulirasva, mutta kului yllättävän nopeasti. Ei tässä oikein mitään kunnon tuoksua ollut, mutta maistui hyvältä, jos suuhun joutui. (4/5) 

Lady Gaga Fame EdP
Mukana 18 in 2018 -projektissani - hajuvesi oli mustaa, joten aika eksoottinen tapaus siinä mielessä. Omasta mielestäni tässä oli melkoisen voimakas tuoksu (jotkut ovat miedoksikin sanoneet), joten sen vuoksi en käyttänyt töissä ollenkaan. Tykkäsin kuitenkin siitä tuoksusta ja käyttelin lähinnä viikonloppuisin. (4/5)

Kuten saattoi huomata (itse ainakin) niin joukossa oli paljon kauan sitten hankittuja juttuja, joten selvästi tämä vanhojen tuotteiden käyttö tuottaa tulosta. Syyskuussa ostoksiin meni ylläriboxien lisäksi rahaa yhteen joulukalenteriin, joka maksoi 77 €, sekä Dermosiliin noin 24 €. Muutaman pakollisen jutunkin ostin ja niihin meni yhteensä varmaan kymppi. Ei nyt niin mahdottomasti tullut kulutettua.. Ihanaa tulevaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Yves Rocherin tämän vuoden joulutuotteet ei ehkä ole niitä parhaimpia heiltä (golden tea, joka nyt myynnissä ja tulossa punainen omena). Sain kokeiluun tuota punaista omenaa, kun käytin tilauksen yhteydessä koodin ja tuoksultaan muistuttaa aika paljon jotain aiempaa joulusarjaa.

    Runsaasti kyllä olet saanut loppuneita kasaan! Itse jemmailen nyt vähän pidempään, kun joulukuussa blogin palstatilan vie joulukalenteri, niin en sinne muita tekstejä sujauttele :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hö, olisi ollut niin mahtavaa, jos YR:ltä olisi tullut jotain tuon Pear&Cocoan tapaista. Huomasin tuon Golden tean siellä, kun mietin pitäisikö ilmaisen tuotteen kiilto silmissä tilata, mutta skippasin nyt vielä. Luultavasti kuitenkin pakko tilata viimeistään sitten, kun tuo toinenkin joulutuote ilmestyy. Omena kuulostaa kyllä herkulliselta ;)
      Loppuneita tuli kyllä taas enemmän kuin laki sallii.. :D Odottelen kovasti sinun joulukalenteria! ;)

      Poista
  2. Olipa mukava lukea näin kompaktisti, mutt silti riittävän kattavasti kirjoitettuja tuotearviointeja. Juu, isoissa kosmetiikkaroskakasoissa silmä lepää;)
    Odottelen itse jo Dermosilin joulutuotteita kieli pitkällä;)
    Kivaa uutta viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä vähän hirvittää tämä loppuneiden määrä.. Mutta kun tykkää läträtä näillä niin tykkää läträtä. Tällä mennään :D
      Huomasin myös, että Dermosilin joulutuotteet ilmestyvät pian. Täytyykin olla kärppänä asialla, jos vaikka saisi kunnon tilauksen kasaan ;)
      Kiitos paljon ja samoin sinulle, oikein mukavaa viikkoa :)

      Poista