19.3.2020

Loppuneet tuotteet tammikuu 2020

Jospa jatkaisin näiden loppuneiden esittelyä tänäkin vuonna, koska niistä sitä asiaa omalla kohdalla tuntuu riittävän. Tarkoitan ihan sitä, että tuotteita loppuu aikamoisen paljon melkein joka kuukausi. Tammikuussakin niitä oli se normaali satsi eli aikamoisesti. Määrää selittää hieman käynnissä ollut projektinikin eli kasassa on paljon Jolie Box -projektissa loppuneita.

Yleensä yritän näissä esittelyissä myös kertoa, mistä olen tuotteen saanut, jos ei ole ihan lähimarketista. Lisäksi mainittakoon, että en esittele täällä käytettyjä dödöjä, hammastahnoja tai käsienpesuaineita, mikäli en ole niitä uutena täällä blogissa esitellyt. Jos esittelisin aina nekin, tämä homma paisuisi aika lailla.. Menen taas ylhäältä alaspäin kroppaa:



Aussie ScentSational Shine Conditioning Mist With Australian Jojoba Seed Oil
Ostospostaus - todella valloittavan tuoksuinen hiuksiin jätettävä hoitosuihke (joka vielä oikeasti sieltä hiuksista tuoksahtelikin pitkin päivää), että ei voisi enempää vaatia. Tehoiltansa tämä jää kyllä vähän jälkeen omasta HG-tuotteestani, mutta oli tämäkin ihan hyvä. Näitä on vielä toinen kaapissani, eri tuoksussa tosin. (3/5)

Evolve Organic Beauty Nourishing Hair Elixir
Jolie Box 03/2019 - tästä en oikein tykännyt. Jos lorautti pikkasenkin liikaa, hiuksista tuli rasvaisen näköiset ja oloiset. Vähällä määrällä taas ei tuntunut tekevän oikein mitään eli ei esimerkiksi hoitanut tai antanut kiiltoa. Melkoisen turha tuote. (1/5)


Garnier Fructis Nourishing Banana Hair Food
Kyproksen ostos - juu, Kyprokselta asti jaksoin rehata, kun en näitä ollut vielä täällä siihen mennessä bongannut. Pianhan ne sitten tänne tulivatkin. Mutta mutta, en tykännyt tämän tuotteen tehoista, valitettavasti. Olisin niin halunnut tykätä, koska tuoksuu ihanalta banaanilta. Tämä oli ainoastaan perushiustenhoitoaine eli ei millään muotoa tehohoito. Tulipahan nyt kokeiltua tätäkin. Vielä on toinen versio näistä odottamassa vuoroaan (en muista, mikä), ihan lähikaupasta ostettu. Toivottavasti se olisi vähän tehokkaampi. (3/5)

Garnier Nutrisse Cream Nourishing Permanent Hair Color - 9.0 Vaalea
Tästä on tullut yksi suosikkihiusväreistäni eli tulen ostamaan toistekin. Hiuksista ei tule liian vaaleat, mutta ei myöskään kellertävät. Ei myöskään tee huonoa hiuksille, ainakaan mitenkään näkyvästi. (5/5)


Biozell Silver Dry Shampoo
Bette Box 11/2019 - tästä tykkään erittäin paljon ja on tullut käytettyä monta pullollista. Kaapista löytyy lisää. Vähän tuli kyllä se kappale yllätyksenä, koska luulin, että olen kaikki käyttänyt. (5/5)

Batiste Dry Shampoo Heavenly Volume
Tästä tykkään myös. Sen lisäksi, että ottaa sitä rasvaisuutta hiuksista pois, tämä myös tuuheuttaa. (5/5)


Biotherm Aquasource
Biothermin joulukalenterista 2017 - tämä oli erittäin hyvä geelimäinen kasvovoide meikin alle, voisin ostaa uudestaankin. (5/5)

Frantsila Organics Säteilevä Katse Silmänympärysvoide
Jolie Box 10/2018 - tämä kesti käytössä todella pitkään, kuten nyt sy-voiteet yleensäkin. Käytin yövoiteena ja tämä selvästi kosteutti ja hoiti ihoa. Tykkäsin. (4/5)  

Patyka Dark Spot Correcting Serum
Jolie Lux Box 06/2019 - käyttelin tämän yövoiteen alla ja taas kerran oli tilanne, että iltaa ihan odotti, että saisi alkaa levittelemään tätä seerumia. Tässä oli niin ihana tuoksu, imeytyi nopeasti ja tämä selvästi kirkasti ihoa. On ollut kyllä niin mahtavaa päästä Jolie Boxin myötä tutustumaan näihin Patykan seerumeihin, ovat olleet järjestään loistavia. (5/5) 

Whamisa Organic Flowers Water Cream
Jolie Box 07/2019 - tämä todellakin toimi itselläni hyvin. Tätähän mainostettiin erittäin kosteuttavaksi, mutta kevyeksi ja tuo oli oikein osuva kuvaus. Iho ei ole ollut pintakuiva ollenkaan. Tämä imeytyi nopeasti ja meikki pysyi tämän päällä hyvin. Täytyy pitää mielessä ja ehkä satsata jatkossakin. (5/5)



Mitomo x 3 (Pore Control, Brightening, Pure)
Ostospostaus - nämä olivat nyt viimeiset Mitomot, mitä laatikostani löytyi. Kaikki ovat hyvin toistensa kaltaisia, kuten taisin jo viimeksi mainita. Tuosta kultaisesta tykkäsin jostain syystä enemmän, oli ehkä vähän paksumpaa se neste. (4/5)

Beauty Made Easy After Party Peel-Off Mask Powder 
Jolie Box 12/2018 - kasvonaamiojauhe, josta sai itse luotua veteen sekoitettuna  kasvonaamion. Tämä on roikkunut laatikossani todella kauan, koska tuo kuulosti loppujen lopuksi niin vaivalloiselta. No eihän se sitä sitten tietenkään ollut, kunhan nyt vaan teki. Juhlien jälkeen en kyllä ehkä jaksaisi ainakaan heti seuraavana päivänä. Tästä tuli todella iso satsi oranssia mömmöä, josta riitti paksu kerros naamiota kasvoille ja siihen se kuivahti. Tämä ei lähtenyt kuitenkaan yhtenä kappaleena pois. Suurin osa naamiosta lähti ihan repimällä, mutta loput täytyi pestä. Tämä ehkä jopa hieman kuivatti ihoa, enkä oikeastaan mitään hehkuakaan huomannut. Oli kuitenkin kiva kokeilla. (2/5)




Alpaca Face Sheet Mask
Keskisten ostos - nämä maskit nyt vaan ovat niin hauskoja, että senkin takia näitä on kiva käyttää. Muutenkin ihan perustoimivia eli kosteuttavat, ovat miellyttäviä ja on erittäin helppo asetella. (4/5)


Avène Cleanance Micellar Water
Bette Box 06/2019 - jossain vaiheessa huomasin, että tässä oli parasta ennen päiväys jo 02/2020, joten täytyi ottaa pika pikaa rutiineihin mukaan. Tämä oli ihanan raikas, ei kirvellyt silmiä ja poisti kasvoilta lopun meikin erittäin hyvin. Kiva kokemus eli tykkäsin ja tuoksukin oli miellyttävä. (5/5) 

Maybelline Master Eraser 2-In-1 Eye Make Up Remover
Keskisten ostos - tämä oli oikein pätevä silmämeikinpoistoaine, joten ehkä ostan joskus uudestaankiin, varsinkin niistä 40% aleista, mitä Maybellinella aina silloin tällöin on. Tämä poisti todella vaivattomasti kaiken silmämeikin. (5/5)

Athena Beauté Facial Cleansing Wipes
Keskisten ostos - näitä olen muutamaan otteeseen ostellut Keskisiltä, koska ovat olleet siellä erittäin edullisia. Tämä oli nyt viimeinen kolmen paketin satsista, jonka sieltä kotiin kuskasin. Nämä ovat ihan perusputsausliinoja, eivät ehkä ihan niin pehmeitä kuin Simplen omat, mutta täysin käyttökelpoisia. Ottavat suurimman osan meikistä pois erittäin hyvin ja se on pääasia. Tuoksua en näissä huomaa. Ja näitä liinojahan käyttelen lähinnä jumppaan mennessä tai töistä kotiin tullessa, kun haluan saada edes suurimman osan meikistä pois. (3/5)



Iconic London Illuminator - Blush
Asos joulukalenterista 2018 - alkuun sekoittelin tätä paksumman meikkivoiteen sekaan, jolloin tämä teki voiteesta vähän juoksevampaa, joten oli helpompi levittää. Antoi ehkä hieman kuulautta kasvoille. Lopussa varsinkin, koska alkoi olla hankalaa saada tuotetta tuolta pullosta ulos, käyttelin tätä kroppavoiteeseen sekoitettuna. (2/5)

Maybelline Baby Lips Intense Care
Taas tuli käytettyä yksi Baby Lips. Tämä oli ihan perustavaraa, lisäämässä sai kuitenkin olla koko ajan. (3/5)


Libresse Daily Intimate Wash Gel
Bette Box 01/2020 - ihan perussuihkari, jonka käyttelin siis koko kropalle. Tässä ei ollut tuoksua, joten vähän liian pliisu omaan makuun. Muutenkin pärjään ilman näitä intiimisuihkareita. (2/5)

RFSU Intim Easy Shave Gel
Bette Box 05/2019 - hyvä tuote, ei yhtään mitään vikaa. Tekee sen, mitä pitääkin, mutta tähän hätään en näe tarvetta. Mikäli käytän höylää, käyttelen sitä huonon hiustenhoitoaineen kanssa ja se tuote kestää siinä hommassa ikuisuuden. (5/5)

Uoga Uoga Make It Happen Shower Gel With Lime And Mint Oils
Jolie Box 05/2019 - vaikka tykkään mintun tuoksusta, tässä se meni vähän överiksi, menetteli kuitenkin. Itse suihkugeeli oli melkoista litkua, joten vaikka tämä oli ihanan pirtsakka näky kylppärissä, en tule enää ostamaan. (2/5) 

Mádara Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion
Jolie Box 08/2019 - tähän vartalovoiteeseen olin hieman pettynyt. Tuoksua ei ollut juuri ollenkaan ja tämä jätti ihmeellisen kalvon iholle. Ei myöskään imeytynyt kovin nopeasti. Tykkään yleensä Mádaran tuotteista, joten kiva tätäkin oli kuitenkin päästä kokeilemaan, mutta tähän se saa jäädä. (2/5) 


Yves Rocher Yria Age Repair Nail Lacquer - 307 Rouge Imperial  
VIHDOINKIN tämä loppui! Miltähän vuodelta tämäkin on... Epäilen, että tämä on siskoni perintöjä eli kotosalla ollaan asuttu. Itse en tätä ole todellakaan ostanut. Mutta mitähän ihmeen aineita tässä on käytetty, koska tämä toimi moitteettomasti loppuun asti. Levittyi kuin unelma ja lakan väristäkin tykkäsin. Vähän sellainen syvän punainen ja tyylikäs. Lakka oli todella ohutta, mutta peittävää. No tätä tuskin saa lisää, vaikka haluaisikin. (5/5)

The Ritual Of Dao White Lotus & Yi Yi Ren Night Balm For The Hands
Joulukalenterista - olipahan tököttiä, mutta hoiti kyllä kädet kuntoon ja piti ne kunnossa. Tätä oli pakko käyttää puuvillahanskojen kanssa. Tämä on vähän samanlaista kuin se yksi Avonin tehokäsivoide, joka minulla on ollut pieni ikuisuus, joten sisulla käyttelin tämän Ritualsin nyt samantien pois. Se Avonin oma nimittäin on jäänyt pitkään parkkiin varastoihini juuri sen vuoksi, että en jaksaisi niitä hanskoja käyttää. Mutta tämä oli siis erittäin tehokas voide, tuoksu oli miellyttävä, ei liian voimakas, mutta voide oli liian paksua. (3/5)

Zazie Nail Polish Remover
Keskisten ostos - tätä olen käyttänyt jo niin monta pullollista, että en edes muista. Täydellinen kynsilakanpoistoaine. (5/5)


Inari Midsummer Magic Moisture Boost
Jolie Box 10/2018 - tämä näyte toimi hyvin meikin alla, mikä omalla kohdalla on aina se mittari hyvään päivävoiteeseen. (4/5)

Weleda Pomegranate 24h Roll-On Deodorant
Jolie Box 08/2018 - siis mihin tämä aika menee?! Tämä on tullut jo vuoden 2018 boxista! No en kyllä tykännyt tästä alun alkaenkaan ollenkaan, joten väkisin olen jumppiin mennessäni tätä laitelllut, kunnes kyllästyin jossain vaiheessa siihenkin. Tämä vain jotenkin pahensi niitä kainalotuoksuja. Nyt käytin väkisin pois, eipä siellä enää onneksi paljoa ollut jäljellä. (0/5)

Friggs C-Vitamin
Bette Box 01/2020 - näitä olen ostellut itsekin joitakin kertoja, jos on tuntunut, että C-vitamiitin saanti on ollut vähän heikonlaista. Nämä ovat hyvänmakuisia, joten kelpasivat tyttärillenikin eli en ole koko tuubia käyttänyt yksin. Tästä tapauksesta ja bongatusta alesta innostuneena, ostin näitä jo lisääkin. (5/5)

Kynttilät (joulukalenterista):



Näissä kaikissa kynttilöissä oli mielestäni aivan liian miehiset tuoksut. Savage Garden oli ehkä mieluisin, mutta muut eivät vakuuttaneet. Polttelinkin sen vuoksi nopeasti pois. Tyylikkäitä purkkeja kylläkin, mutta en nyt alkaa niitäkään säästelemään, vaikka aluksi kävi mielessä. 

Nyt odottelen kieli pitkällä seuraavaa Goodieboxia, josta tänään tuli ilmoitus, että se on lähetetty. Luultavimmin kirjoittelen siitä (ja helmikuun omasta) seuraavaksi. Jaksamista kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tuosta Ritualsin Dao -sarjan käsibalmista en tykännyt yhtään :D Johtuu varmaan siitä, kun se on niin täyteläistä ja pienikin määrä riittää. Ei tosin tuoksunakaan oma suosikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se oli kyllä niin paksua tavaraa, että pitää muistaa varoa! ;) Liika on liikaa käsirasvoissakin! :D

      Poista