19.5.2020

Loppuneet tuotteet huhtikuu 2020

Voiko olla totta, että alan saamaan kiinni näissä loppuneiden esittelyissä. Nyt siis huhtikuun omat, joten näin on päässyt käymään.



Jostain syystä huhtikuussa loppui aivan valtavasti tuotteita, vaikka kosmetiikan käyttö ei ollut mielessäni ihan se ykkösasia - no ei se nyt ykkösenä ikinä ole ollut, mutta nyt ei todellakaan. Mukana on useampia erittäin vanhoja juttuja, mikä on mahtavaa. Se tarkoittaa, että olen saanut niiden jälkeen keskittyä uudempiin tulokkaisiin.



Philip Kingsley Maximizer
LF Beauty Box 02/2019, mukana 12 kahdessa kuukaudessa -projektissani - tuo oli siis se viimeisin projektini, mihin olen tämän ottanut mukaan ja vihdoin sain loppumaan. Tämä ei tuntunut tekevän mitään varsinkaan, koska karsastan hiustenkuivajaa, jota olisi tämän kanssa ohjeen mukaan tarvittu. Nyt sitten, kun ollaan oltu melkein vain kotona, niin sitkeästi suihkuttelin tätä hiusten juureen ja annoin kuivua itsestään sinne, vähän pöyhin. Ehkä tämä silläkin tavalla vähän tuuhensi, kohotti juuresta, en ihan hiukset lättänänä kuljeskellut, mutta todella vähän. (1/5)


Dr Botanicals Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum
LF Beauty Box 12/2018 - tätä laittelin aina aamuisin, imeytyi hyvin ja tuntui hoitavan silmänalusiani. Tykkäsin tästä todella paljon ja oli muutenkin erittäin riittoisa tuote. (5/5) 

Ren Evercalm Global Protection Day Cream
LF Beauty Box 11/2018,  mukana 12 kahdessa kuukaudessa -projektissani - tämän käyttelin täysin meikin alla ja oli ihan perushyvä voide. Ei mitenkään erikoinen, mutta toimi hyvin eikä tuntunut lisäävän ihoni rasvoittumista. Tässä oli hento, kauneushoitolamainen tuoksu. (4/5)

PureHeals By Nature Village Propolis 80 Cream
Ipsy Bag 02/2018, mukana 12 kahdessa kuukaudessa -projektissani - tälle tuotteellehan annettiin muutamakin käyttövaihtoehto: superhyvä meikinpohjustaja, keskipäivän kosteuttaja tai yövoide, mutta itse käyttelin tasan kaulalle. Tuote oli ohuempaa kuin odotin ja vaikka kauan sitten olen tämän saanutkin, niin parasta ennen päiväys olisi ollut vasta tämän vuoden lopussa. Käyttelin kuitenkin suosista kaulalle, koska näitä voiteita riittää. Tykkäsin tämän sitrusmaisesta tuoksusta. (3/5) 

Mony Skin Line Smoothing Night Renewal Complex
LF Beauty Box 10/2018, mukana 12 kahdessa kuukaudessa -projektissani - vaikka tämä ei tuubin perusteella ainakaan vaikuta mitenkään erikoiselta niin tätä oli jotenkin erittäin miellyttävä käyttää. Tuote oli melko ohutta ja imeytyi nopeasti. Tuntui pitävän ihoni myös kuosissa. Tämän pitäisi kiinteyttää kasvoja yön aikana, ehkä jotain sinne päin tämä kyllä teki. Ei nyt toki mitään radikaalia, mutta jostain ihmeellisestä syystä iho tuntui niin kivalta tämän käytön jälkeen. (5/5)



Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum
Goodie Box 04/2020 - sain käytettyä tätä tasan kaksi kertaa, kunnes ampulli poksahti rikki. Minä ja ampullit - ei hyvä. Vähän harmitti, mutta toisaalta täällä oli vain 6 ml tavaraa, joten äkkiä tämä varmaan muutenkin olisi loppunut. En osaa sanoa toimivuudesta mitään. 

The Ordinary "Buffet"
Tukholman ostos - olen päässyt vauhtiin näiden The Ordinaryn tuotteiden kanssa, nyt loppui oikein kaksin kappalein. Viimeksi olin pettynyt Caffeine Solutioniin ja nyt olen pettynyt "Buffettiin". Tietenkin odotukset olivat liikaakin huipussaan, koska kaikki tätä aina kilpaa hehkuttavat. Tämä ei kuitenkaan toiminut itselläni ollenkaan niin hyvin kuin saman sarjan Hyaluronic Acid, ei tehnyt samoja ihmeitä kasvoilleni, vaan oli ainoastaan perus-ok seerumi. Ei tuntunut tasoittavan tai kirkastavan ihoa ollenkaan samaan tyyliin ja annoin kyllä useita tilaisuuksia vakuuttaa itseni. Päädyin käyttämään tämän iltaisin yövoiteen alla.  (2/5)

The Ordinary Matrixyl 10% + HA
Tukholman ostos - tästä taas tykkäsin todella paljon. Teki saman kuin Hyaluronic Acid eli todellakin silotti juonteita ja kasvoja, nuorensi ilmettä. Tästä en ole kuullut puhuttavan niin paljon kuin "Buffetista" tai Hyaluronic Acidista, mutta on ehdottomasti testaamisen arvoinen. Käyttelin tämän siis meikin alla ja ostan ehdottomasti uudestaan joku päivä. (5/5)


Sweety Signature Aloe Vera & Appelsiini Kasvovesi
Bette Box 10/2019 - tämä oli aivan ihana! Tuoksui karkilta ja putsasi kasvot niin hyvin ja hellävaraisesti. Aina en edes pessyt tätä pois, koska tämä ei jättänyt minkäänlaista kalvoa tai epämääräistä tunnetta kasvoille eli ei ollut tarvetta pesemiseen. Voisin ostaa lisääkin. (5/5)

Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Eye Make-Up Remover
Ostospostaus - tämä ei ollut niin tehokas silmämeikinpoistaja kuin se Nivean yksi toinen versio, mikä on ihan ykkösenä omalla listallani. Tämä löytyi alelaarista, joten en tiedä valmistetaanko enää, mutta en tätä kyllä enää ostaisikaan. Tämä oli pelkästään ok tuote. (3/5)



Tatcha Luminous Dewy Skin Mask
Boxycharm 01/2019 - näitä tuli tästä boxista kaksi kappaletta ja ensimmäisen käyttelin jo aikaisemmin. Vihdoin raaskin tämän toisenkin käyttää. Samat sanat kuin silloin eli naamio oli todella märkä, ehkä hitusen vaikea oli asetella naamiota kasvoille, mutta se kosteutti erittäin hyvin ja oli kaikinpuolin todella miellyttävä kokemus. Pakkauksessa oli niin paljon seerumia, että käyttelin sitä kaulani kosteutukseen seuraavat päivät. (5/5)

Freeman Deep Clearing Tea Tree + Blackberry Sheet Mask
Ostospostaus - miellyttävä naamio, joka oli helppo asetella paksuutensa vuoksi. Tämä oli todella märkä ja tässä oli hyvä, mieto tuoksu. Pysyi hyvin ja kosteutti. Puhdistamisefektiä en huomannut. Jätin aineen vaikuttamaan kasvoilleni yön yli, mutta se ei imeytynyt kunnolla ihooni koko yönä, joten siitä miinusta. Herätessä iho oli todella märän näköinen. (3/5)

Freeman Pore Cleansing Strawberry + Mint Sheet Mask
Ostospostaus - täysin samat sanat kuin edellä paitsi, että tämä versio kirveli hieman huuliani, kun niihin pääsi valumaan tätä ainetta. Mikä lie ainesosa se sitten oli, mikä sen teki, en tiedä. Mutta harvinaista omalla kohdalla, en ole sillä tavalla herkkä. (3/5)



Eyeko Black Magic Mascara
LF joulukalenterista 2018 -  tämä oli erittäin vaikea pestä pois, joten se oli iso miinuspiste tälle tuotteelle. Aluksi en pitänyt tästä yläripsillä ollenkaan (varmasti se peseminen vaikutti), joten aloin käyttämään suosista alaripsille, mutta nyt kun otin tämän pitkästä aikaa tosissaan käyttöön, että loppuisi, aloin pitämään tästä yläripsilläkin enemmän. Kyllä tämä antoi ripsille näyttävyyttä ja harjakin oli hyvä, sellainen kaareve, jota on kätevä käyttää. (3/5)

MAC Prep+Prime Natural Radiance Base Lumière - Radiant Yellow
Ipsy Bag 11/2017, mukana 12 kahdessa kuukaudessa -projektissani - tämä roikkui kauan käyttämättömänä, koska en oikein tiennyt, miten tätä olisin lähtenyt kasvoilleni levittelemään. Jotenkin se primerin ominaisuudessa käyttö ei houkutellut, mutta siinä touhussa se nyt kuitenkin meni. Tästä riitti itselleni melkein kahdeksi kuukaudeksi tavaraa (6 ml) eli en edes osaa arvioida, kuinka monta käyttökertaa tästä tuli. Hämmästelin, kun yksi tubettaja sanoi tällaisesta riittävän 5-6 käyttökertaan! Tästä huomaa, kuinka vähän näitä aineita kerralla kasvoilleni laitan. Joka tapauksessa tykkäsin tästä loppujen lopuksi aika paljonkin. Tämä selvästi tasoitti ihon sävyä ja häivytti huokosia. Sopi hyvin meikkivoiteen alle. Kiva oli päästä testaamaan, vaikka käyttöönotossa kauan menikin. (4/5)



Bourjois Healthy Balance Unifying Powder - 52 Vanille
Tallinnan ostos, mukana 10 in 2020 -projektissani - tämä on nyt käytetty viimeistä murua myöten, pressasinkin tämän jossain vaiheessa. Tämä oli erittäin tiivistä tavaraa eli kesti todella pitkään. Melko säännöllisessä käytössä nelisen kuukautta. Aivan mahtava puuteri, joka piti ihon mattana pitkään ja antoi sille ihanan sileän, mutta ei mitenkään liian puuterimaisen pinnan. Sävykin oli kalpeille kasvoilleni hyvä, ehkä vähän vaaleampi olisi kyllä ollut parempi, mutta toimi tämäkin. Jos tulee kaupan hyllyllä joskus vastaan, ostan uuden. (5/5) 


Affect Smooth Finish Pressed Powder
Bette Box 05/2019 - olin käyttänyt tätä jo todella paljon, tosin pannu ei ollut vielä näkyvissä, mutta puuterin kuvio oli kulunut pois, kunnes sitten tiputin tämän lattialle. Tämä oli tarkoitus ottaa toukokuiseen meikkipussiin mukaan, joten siinä hötäkässä tuli räpiköityä. Purkki aukesi ja puuteri leivis ja hajosi niin pieniksi palasiksi, ettei siitä saanut pelastettua enää yhtään mitään. Vähän harmitti, mutta onneksi olin tosiaan jo ehtinyt käytellä. Tämä oli ihan ok puuteri, ei parasta, mitä olen käyttänyt, mutta toimi ihan ok. Hillitsi ihan hyvin ihoni kiiltelyä, piti mattana. En ehkä kuitenkaan ostaisi lisää, koska tosiaan parempiakin on saatavilla. (3/5) 

Wander Beauty Unlashed Volume & Curl Mascara
Boxycharm 07/2018 - tämä taas oli sitten mennyt perusteellisesti kuivahtamaan. Yritin elvyttää kuumassa vedessä, vähän elävöityi, mutta taas heti sammahti. Yritin siis epätoivoisesti kyllä käyttää tätä pari kertaa laihoin tuloksin. Tästä on kuulunut vähän sitä sun tätä, toiset tykkää, toiset ei ja toiset muuten väittivät kuivaksi jo heti tämän saatuaan, joten mene ja tiedä. Onhan tämä kauan ollut laatikossani käyttämättömänä, joten siinä kuitenkin varmasti suurin syy.


The Body Shop Ginger Shower Gel
Ostospostaus - tässä on ihanan miellyttävä ja mieto inkiväärin tuoksu ja toivon, että tätä tulee lisää TBS:lle myyntiin. Onneksi minulla on kuitenkin vielä yksi pullo tätä jäljellä. (5/5)

Yves Rocher At The Heart Of Pine Trees Bath & Shower Gel
Ostospostaus - viime joulun LE-tuote, jonka tuoksuun taas olen erittäin pettynyt enkä hankkisi lisää. Pullo on tässä niin kaunis, joten olisin toivonut sisällönkin olevan samaa luokkaa. Vielä taitaa olla huulirasva jäljellä tätä sarjaa, sitten se on siinä. Kolmonen tulee ihan koostumuksesta. (3/5)


Mades Cosmetics Body Resort Mango Tropical Bath & Shower Gel ja Body Milk
Nämä ovat taas näitä, joita tytär olisi ollut heittämässä pois - eei ei... Otin siis käyttöön ja varsinkin, kun purkkien kyljessä lukee 'mango' - yksi suosikkituoksuistani tällä hetkellä. No, suihkugeelissä ei ollut mangosta tietoakaan, melkoisen järkyttävä suoraan sanottuna, joten onneksi tämä oli vain pieni 100 ml pullo. Vartalovoide sen sijaan tuoksui erittäin hyvältä, melko keinotekoiselta tosin, mutta oli oikein hyvä voide muutenkin. Imeytyi, kosteutti jne. En tiedä yhtään, mistä nämä on hankittu. Suihkugeelille 0/5 ja voiteelle 4/5.



Rituals The Rituals Of Happy Buddha Sweet Orange & Cedar Wood Buddha Belly Body Cream
Joulukalenterista -  tämä voide oli kuin unelma. Tuoksui taivaalliselta, mikä ei ollut liian voimakas, levittyi ihanasti ja helposti, imeytyi nopeasti ja selvästi kosteutti. Tätä olisi käyttänyt mielellään isommankin tuubin, ehkä joku päivä. (5/5)

Bio2You Natural Face Body Hair Oil
Bette Box 09/2019 - tämän testasin sekä hiuksiin, kasvoille että kropalle. Hiukset tämä teki ikävä kyllä lähmäisiksi, kasvoille olen käytellyt parempiakin öljyjä, joten tämä meni sitten suurimmaksi osaksi kropalle. Siinä hommassa tykkäsin tästä todella paljon. Tässä oli ihanan mieto vähän appelsiinimainen tuoksu ja tämä imeytyi melko hyvin ihoon. Tuote sisältää montaa erilaista öljyä, joiden ansiosta varmasti se kosteutuskin hoitui hyvin. (4/5)


Inuwet Peach Sugar Lip Scrub
Glossybox 12/2019 - huulikuorintoja en yleensä harrasta, mutta aina kun ylläriboxista sellainen tulee, käytän mielelläni. Tämä pääsi heti tultuaan vakituiseen käyttöön eli kerran viikossa yritin muistaa kuoria ja pidin tästä tuotteesta kyllä. Tämä oli hellävarainen, mutta tehokas, maistui hyvältä enkä pitänyt persikan tuoksuakaan liian voimakkaana. (4/5)

Yves Rocher Golden Tea Nourishing Lip Balm
Ostospostaus - tämä oli joulun 2018 LE-tuotteita, jonka tuoksua en tahtonut sietää saman sarjan käsirasvan tai suihkugeelin kohdalla ollenkaan. Tässä oli se sama tuoksu onneksi miedompana, joten oli vähän kivempi käytellä. Lisäksi tykkään YR:n huulivoiteista noin yleisesti, ne ovat erittäin hoitavia, joten siitä on pelkkää positiivista sanottavaa. (4/5)



Seche Vite Dry Fast Top Coat
Tämä on paras ikinä käyttämäni päällyslakka, joten tulen ostamaan lisää, kunhan saan pari olemassa olevaa käytettyä. Ihan selvästi pitkittää lakan kestävyyttä ja tekee lakan pinnasta ihanan sileän. (5/5)

Bath & Body Works Cup Of Warmth The Fragrance Mist
USAn ostos - ja nyt itkettää. Tämä oli viimeinen käyttämäni B&BW:n suihke, minkä sieltä reissusta aikoinaan rehasin - niitä taisi olla yhteensä viisi. Niin ihana tuoksu ja se pysyi ihollani, mikä ei ole aina itsestäänselvyys. Tuoksu oli todella erikoinen, itselleni tulee mieleen joulu ja piparkakut (tuoksukuvaus on 'vanilla chai biscotti') eli ei kesätuoksu ollenkaan. Olen tätä säästellyt ja säästellyt, mutta nyt oli aika päästää irti. Ennen pitkää tämä olisi mennyt pilalle ja se vasta olisikin harmittanut. Tämä oli jonkinlainen kausituote silloin aikoinaan, mutta näköjään löytyy kyllä Ebaysta ja Amazonista. Itse täydellisyys! (5/5)

Balm For Face And Lips 
Tyttäreltä pelastettua taas... Voide on tarkoitettu kasvoille ja huulille, mutta oli melko paksua töhnää, joten käytin jaloille ja oli siinä loistava. Voi olla, että on Tigerista ostettu. (3/5)

Avon Care Intensive Relief Hand Treatment
Tämä on kyllä kaikkien aikojen käsivoide. Erittäin tehokasta, mutta niin paksua jankkia, että tämän käyttäminen kesti vähintään neljä talvea (joo - 12 kk pitäisi pysyä hyvänä, mutta pysyi ainakin 48 kk). Olin päättänyt, että tämä on se talvi, kun tämä loppuu. Käyttelin ainoastaan öisin puuvillahanskojen kanssa, koska muuten ei nukkumisesta olisi tullut mitään. Kuten sanottu, erittäin tehokasta, mutta eiköhän tämä ole nyt nähty, jos enää saakaan. (4/5) 



Lopuksi vielä kolme Biothermin näytettä, joista kaikista tykkäsin valtavasti. Näissä on aina niin ihanat tuoksutkin. Pidemmittä puheitta, mukavaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Siellä vilahti muutama tuttu tuotekin! Ritualsin Happy Buddha -vartalovoide (se täysikokoinen on purkkimuodossa), The Body Shopin Ginger -suihkugeeli, joita tosin en ole itse käyttänyt, mutta jemmoista löytyy ainakin 5 :D

    Yves Rocher White Tea -sarjan huulivoide löytyy miultakin, on nyt jäähyllä, kun se tuoksu alkoi ällöttämään eikä tullut käytettyä, saman sarjan suihkugeeli on korkkaamatta.

    Mades Cosmeticsin tuotteita oli joskus ainakin Citymarketeissa myynnissä, ei kovin hintavia tuotteita olleet, mutta taisivat poistua aika nopeasti alelaareihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa.. sieltäkö ne nuo Madesin tuotteet on hankittu, lähikaupasta ;) Enkä ihmettele, jos ovat menneet alelaareihin, koska tuo suihkari ei kyllä ollut mangosta ikinä kuullutkaan..
      Tuo YR:n Tea-tuoksu oli myös kyllä niiiin suuri pettymys, että onneksi olen nyt saanut kaikki ne tuotteet käytettyä... kauan meni siinä minullakin ;) Tsemppiä vain sen huulivoiteen ja suihkarin kanssa! ;)
      Onneksi on olemassa niitä hyväkin tuoksuja, kuten juuri tuo Happy Buddha ja TBS:n ginger, pitää yrittää pitäytyä sellaisissa jatkossa ja yrittää vältellä huteja! :D

      Poista
  2. Biothermin tuotteet on ihania ja tuo keltainen voide on jotain mieletöntä ♥ Eyeko Black Magic Mascaraa en ole vielä ottanut käyttöön, en tiedä nyt otanko edes jos ei ehkä olekaan kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, taisi olla juuri tuo keltainen, josta tykkäsin noista eniten! :) Biothermin tuotteet kyllä vaikuttavat sellaisilta turvallisilta vaihtoehdoilta, niiden ihanuuteen voi aina luottaa! :)
      Tuo Eyekon ripsari oli kyllä niin ihmeellinen, erilainen. Kyllä se loppujen lopuksi menetteli, kun siihen vain tottui, mutta alku oli sen kanssa hankalaa ja tukalaa.. ;)

      Poista